Lampa Luna – Lampa De Noapte Pentru Copii, Decoratiuni Perete

Care este sursa de lumină a lămpii?

Mulți oameni sunt familiarizați cu utilizarea lămpilor pentru a crea atmosferă în casele lor. Lămpile pot fi folosite ca lumini de noapte, pentru a completa alte surse de iluminat dintr-o cameră sau pot face parte integrantă dintr-o zonă tematică (cum ar fi „lună” sau „stea” aprinsă).

Ele pot acționa și ca lumini de lucru – de exemplu, un bec de bucătărie poate funcționa ca reflector atunci când gătește, dar devine un ajutor de navigare când se întorc de la masă.

Lămpile pot fi plasate direct în spatele zonelor din casă, cum ar fi acolo unde cineva ar putea dormi. Cu toate acestea, vă recomandăm să nu faceți acest lucru, deoarece contactul direct dintre lampă și piele ajută la prevenirea oboselii ochilor cauzate de privirea la ecrane toată ziua.

În plus, trebuie evitat orice exces de căldură generat de lampă.

De ce se numește Lampa Lunii?

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Aceasta este o lampă antică cu un borcan de ceramică ca bază și conține câteva crenguțe sau copaci artificiali. Ceea ce face această lampă specială sunt brațele/suporturile care se pot roti în jurul axei lor.

Când puneți bateriile în el, acestea se încălzesc și transformă aceste suporturi în lămpi rotative. Culoarea flăcării variază în funcție de forma suportului.

Are, de asemenea, două becuri mici încorporate în interior pentru a-i da mai multă dimensiune și a-l face și mai ușor (și mai puțin vizibil). În general, este un design destul de îngrijit și distractiv!

——

Cum se numește din nou?

Paragraf: Aceste borcane de sticlă suspendate sunt perfecte pentru depozitarea bijuteriilor sau a altor obiecte. Arată foarte bine când există un singur obiect înăuntru.

Cu toate acestea, dacă există trei sau patru obiecte, lucrurile încep să devină dezordonate și nu rămân foarte bine organizate. Aș recomanda să aveți cel puțin două articole de organizat în borcan.

În acest fel, oamenii vor trebui să decidă ce vor să vadă în continuare. De asemenea, aveți un spațiu dedesubt unde ar putea plasa lucruri suplimentare, cum ar fi bancnote sau bancnote. În acest fel, ați putea pune mai multe bucăți de hârtie împreună, în loc să le împrăștiați în borcan.

Am observat că atunci când oamenii scot florile din borcan, întotdeauna parcă se întorc imediat la magazin și cumpără altceva. Pentru mine, acesta este un fel de semn al unui cadou bun; cineva merge înainte și o cumpără

Ce luminează?

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

A fost odată un rege care iubea locurile întunecate. Nicio lumină a soarelui nu a găsit vreodată drum în regatul său, deoarece a ordonat ca toate ferestrele să fie vopsite în negru.

Nemulțumit să aibă geamuri care nu transmiteau lumina, avea și perdele în nuanțe solide de roșu. Curând după aceasta, cineva a inventat mărgele de sticlă acoperite cu pânză roșie, pe care slujitorii le vomitau când ajungeau la palat în fiecare zi.

Dar, în ciuda eforturilor sale de a bloca lumina naturală, regele încă avea nevoie să doarmă și să muncească. Așa că în fiecare dimineață înainte de răsăritul soarelui se strecura pe lângă râul care trecea prin centrul regatului său și se relaxa până în zori. Apoi ar putea începe din nou întregul proces.

Cu toate acestea, în timpul acestor ore devreme, unii oameni își părăseau în cele din urmă casele. Aveau să găsească primul semn care ducea spre nord, spre lumină. Și mai întrebau un lucru pe cei care au călătorit pe acest drum: „Spune-ne ceva nou! Trebuie să știi despre ceva minunat sau neașteptat.”

Și așa s-a întâmplat că nimeni nu și-a dat seama de mai multe ori cât de important este să ne amintim ce urmează. Acest lucru împiedică viața să devină prea plictisitoare și plictisitoare.

Prin urmare, fie că mergi singur sau întârzii, nu te opri data viitoare să citești o poezie interesantă sau să te uiți în jur și să observi ceva nou. Viața este scurtă și plină de surprize, distrează-te și aventură.

Cu ce ​​seamănă?

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

O lampă cu lună este o masă mică, cu sau fără scaune, care seamănă cu o felie gigantică de pizza. La fiecare capăt sunt plasate două lumânări în formă de semilună. Centrul deține o a treia lumânare și există boluri pline cu pietre de sticlă, cum ar fi cuburi albastre, inele și tije. Lămpile umplute creează o strălucire ambientală, oferind acestui stil de decor o moliciune.

Cu toate acestea, adevărata atracție a acestui design este simplitatea sa. Acest lucru este ideal pentru camerele copiilor, deoarece aceștia nu trebuie să facă alte modificări după ce au primit noua lor lampă.

În plus, nimeni nu era cu adevărat sigur de ce oamenii au ales să folosească o tavă de ceară în loc de o formă de plăcintă pentru a-și pune tortul pe spate atunci când au făcut pentru prima dată prăjituri. Pur și simplu părea prea simplu pentru a fi valoros și delicios!

În ciuda simplității sale, unii au susținut că acest design i-a ajutat în perioadele grele. Oamenii au spus că aceste felii de pizza te pot ajuta să treci peste zile grele, amintindu-ți de amintiri sau emoții fericite.

Poti sa o faci?

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Această lampă este destul de ușor de realizat folosind resturi de lemn și bucăți de echipamente sau materiale.

Este, de asemenea, un proiect ideal pentru a introduce tinerii (copii și adolescenți) în lumea producției.

Există două tipuri de lampă: unul folosește un bec ca abajur; celălalt combină umbra cu o lumânare mică în interior. Vă voi învăța cum să construiți al doilea tip.

Acest lucru creează un reflector reglabil care poate fi mutat atunci când este necesar și apoi ascuns atunci când nu. Funcționează bine pentru dormitoarele copiilor, camerele de zi și orice altă zonă în care este nevoie să folosiți o formă mai personalizată de iluminare.

Lampa există de când vechii romani foloseau lămpi spiralate din lut. Versiunea modernă a fost dezvoltată la începutul secolului al XIX-lea de către oamenii de știință care lucrau la o fabrică Edison. Aceste versiuni moderne au doar diferențe minore față de designul original.

Multe culturi diferite au propriile nume pentru acest stil de lampă. Unii le numesc „lampa lunii” sau „lampa tanita”. În Italia sunt numite „lumi d’argento” sau „luci di castelro”.

În cartea sa Naturally Thin, doctorul Michael Oskin spune că americanul mediu își petrece aproximativ 10% din zi dormind. Așa că ne petrecem aproape jumătate din viață dormind. De ce să nu profitați de acest timp și să dormiți mai mult?

De ce nu mai dormi

Sfaturi pentru utilizarea lămpii

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Sugestii de utilizare:

Înainte de a părăsi camera copilului, puneți deoparte jucăriile care sunt încă la vedere și asigurați-vă că patul este făcut. Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să te întorci mai târziu și să găsești că toate jucăriile lor preferate nu sunt la locul lor sau au transformat întreaga zonă într-o mizerie, aruncând lucruri prin cameră.

De asemenea, lasă-le să știe că îi iubești și îi vezi ca pe un individ, nu ca pe un copil. Spune-le că vei fi mereu acolo pentru ei, indiferent de ceea ce vor să-ți spună.

Este important să stabilim aceste conexiuni, deoarece copiii care se simt iubiți și înțeleși tind să răspundă mai bine la provocările vieții, cum ar fi tristețea, pierderea, durerea, criticile, dependența și tulburările mentale.

Să știe că, chiar dacă totul pare să se prăbușească sau să fie greșit, există întotdeauna un motiv pentru care lucrurile se întâmplă și oamenii le fac. S-ar putea să nu fie clar la început, dar în cele din urmă o vor înțelege.

Păstrați interacțiunile simple cu copiii mici, cu excepția cazului în care par să le placă complexitatea. Copiii mici pot părea foarte maturi și autosuficienți, dar nu aveți încredere totală în ei până la vârsta de 11 ani.

Nu ezitați să puneți întrebări! Chiar dacă crezi că ideea cuiva este ciudată sau nebună, fii atent la modul în care explică ceva și ține cont de răspunsurile sale. Apoi încercați să puneți întrebări pentru a afla mai multe despre ceea ce cred ei și cum abordează problemele.

Istoria lămpii lunii

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Chiar dacă felinarele există de mii de ani, încă le asociem cu Crăciunul și Paștele. Vechii chinezi foloseau felinare de hârtie pentru a sărbători Anul Nou; mai târziu, japonezii au dezvoltat propria versiune a unei petreceri cu felinare. Pe lângă faptul că sunt o formă de artă ceremonială, felinarele au jucat un rol important și în folclor.

De exemplu, în China sunt conectați la mitologie și la credințele supranaturale. Este obișnuit ca atunci când cineva dorește să transmită vești proaste, să spună că este „ca și cum ai arunca o săgeată în flăcări spre cer”. Ceea ce înseamnă cu adevărat este că mesajul este lipsit de sens și nu există nicio scuză sau justificare pentru ceea ce spune persoana în continuare.

Aceste săgeți se referă la profeții despre lucruri care se vor întâmpla în viitor, cum ar fi schimbările politice sau războaiele. Oamenii aruncau mobilierul și hârtiile vechi pentru că credeau că aceste materiale au valoare spirituală după moartea oamenilor.

În zilele noastre, oamenii folosesc lumânări parfumate pentru a simboliza ritualuri de doliu, cum ar fi aprinderea robinetelor (apa opărită turnată pe lumânare) și arderea tămâiei de salvie/cedru. Acestea ajută la eliminarea oricărei energii negative din cameră și îi fac pe toți să se simtă mai calmi.

În Japonia, deoarece copiilor le place bulgări de cărbune ars noaptea, părinții le-ar cumpăra suzete pentru copii (cunoscute și sub numele de bețișoare dolofane). Acestea seamănă cu tetinele dacă ați văzut vreodată fotografii cu proaspete mame care sug un biberon.

Cărbunele a fost aruncat și de generațiile mai în vârstă din motive similare. Vechi

Alte lămpi utile

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Există multe modele diferite ale acestui tip de lampă popular. Puteți găsi versiuni gata făcute care costă mai puțin de 30 USD sau altele scumpe făcute manual, în valoare de mii.

Mai jos este o prezentare generală a diferitelor tipuri de opțiuni de lămpi suspendate disponibile, împreună cu beneficiile și costurile.

Mai multe idei pentru modele noi

Creați mai multe concepte diferite de design de lămpi înainte de a trece la faza de planificare. Odată ce aveți câteva concepte în jos, începeți să le adăugați la contractul de taxe pentru a vă crește profitul. Încercați să puneți una sau două noaptea în zone cu cerințe de iluminare reduse, cum ar fi chicinetele sau barurile pentru micul dejun.

Pune prețuri de bani pe fiecare model, astfel încât să le poți vinde dacă merg repede. Făcând acest lucru, oamenii vor fi foarte dispuși să vă plătească sume cuprinse între 5 USD și 50 USD pentru un scenariu de configurare pe timp de noapte.

Încercați să aveți pachete cu becuri împreună cu cotații de preț, mesaje de vânzări etc., astfel încât vizitatorii să poată rămâne după ce au citit despre marca dvs. și cât de grozav este. Majoritatea acestor detalii pot fi mutate cu ușurință pe web, împrumutate sau achiziționate.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Legea cookie -urilor
Folosim cookie -uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site -ul nostru web. Prin navigarea pe acest site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie -uri.
AcceptMore info